Nieuws

Tess behaalt 1U CAC/CACIB - BOS

Op zaterdag 21 oktober is Tess 1e geworden met een Uitmuntend in de Gebruiksklasse tijdens de internationale hondenshow van Blijswijk. Daarnaast kreeg ze de toekenning CAC/CACIB en de titel: BOS 


Tess behaalt 2 kwalificaties veldwerk Jeugd.

Op woensdag 27 en op donderdag 28 september 2023 behaalt Tess 2 kwalificaties Zeer Goed voor de Veldwerkwedstrijden Jeugd (respectievelijk in Ritthem en in De Heen). 

In De Heen wordt zij eerste van de 14 deelnemende honden. 

Terugkomdag 2e nest van Mare

Op zaterdag 23 september 2023 hadden we een fijne terugkomdag van het 2e nest van Mare bij Jan de Bruijne In Waspik. Op een na waren alle jonge honden aanwezig. Ook oma Flo was er samen met Daphne Horsch. 

(op de foto van links na rechts: Toby (roepnaam: Rouch); Tess; oma Flo; Moeder Mare; Tyza en Tibbe.)

Trainingsweek in Polen

In de derde week van september zijn Tess en Kees naar Polen geweest voor een trainingsweek bij Jan de Bruijne. Ondanks het erg warme zonnige weer (30 graden met weinig tot geen wind) hebben wij weer veel geleerd. De foto's zijn gemaakt door Magdalena Setta.

Tess behaalt in Frankrijk de TAN en de RAE

Zaterdag 29 juli 2023 heeft Tess in Morcourt (Frankrijk) zowel de TAN (Test d'Aptitudes Naturelles), als de RAE (Rapport à l'Eau) behaald, georganiseerd door de Franse rasvereniging CEPPA.

Tijdens de uitreiking van het diploma voor de TAN kreeg zij lovende woorden van de keurmeester William Brutelle. Wederom zijn wij heel trots op Tess

Tess behaalt alle C-onderdelen (SJP)

Zaterdag 22 juli 2023 heb ik (Kees) met Tess meegedaan aan de SJP van de EVN in Liempde. Vol overgave heeft zij alle C-onderdelen gehaald met 3 tienen, een 8 voor volgen en een 7 voor apport uit diep water. Bij de B-onderdelen lukte alleen de Markeer (met een 8) Toch ben ik heel trots op deze jonge dame van 16 maanden.